Σελίδες

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Η ναυαρχίδα που έγινε υποβρύχιο!

Άλλη μια τουριστική περίοδος τελείωσε, μία σαιζόν μίζερη για την Κέρκυρα την άλλοτε ναυαρχίδα του Ελληνικού και όχι μόνο τουρισμού. Υποψηφια κάποτε για παγκόσμιο κέντρο τουρισμού, για να μην ξεχνιώμαστε, η Κερκυρά μας έχει σήμερα τα χάλια της
. Και πως να μην τα έχει αφού όσοι ασχολούνται με τα τα τουριστικά θέματα ή τα κοινά  ξέρουν μόνο να κάνουν διαπιστώσεις χωρίς να προτείνουν λύσεις για την βελτίωση της εικόνας του νησιού μας που είναι πραγματικά ελεεινή. Δεν  μας παρέδωσαν ετσι οι γονείς και οι παππούδες μας αυτό τον ευλογημένο τόπο, που έθρεψε πλουσιοπάροχα γενιές και γενιές, με τον πλούτο τον πολιτιστικό και την ιστορία της, με τα ονομαστά αγροτικά προιόντα, τον τόπο που ερχόταν για παραθερισμό οι άρχοντες, βασιλιάδες και αυτοκράτορες και που σήμερα χιλιάδες Ευρωπαίοι συμπολίτες μας έχουν διαλέξει για τόπο κατοικίας τους.
Για τούς υπεύθυνους για αυτά τα χάλια είναι γραμμένες αυτές οι λίγες γραμμές, για να ξέρουν οι Κερκυραίοι ποιοι είναι υπεύθυνοι, αυτοί που εμφανίζονται στο γυαλί και είτε τσακώνονται μεταξύ τους, είτε παριστάνουν τους ειδήμονες για τα τουριστικά θέματα, χωρίς να ξέρουν τι τους γίνεται. Είναι αυτοί που έκαναν την Κέρκυρα από ναυαρχίδα του τουρισμού .............υποβρύχιο.

Θα επανέλθω σύντομα με λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου