Σελίδες

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Tι κρύβεται πίσω από το «χτύπημα» Ψυχάρη σε Γερουλάνο

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός της δημοσίευσης από το ΒΗΜΑ του αφιερώματος της γερμανικής εφημερίδας FT Deutschland στον Παύλο Γερουλάνο, το οποίο εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κολλητό του Γιώργου. Η εφημερίδα, παρουσιάζει έναν λαϊφσταλίστα υπουργό, το modus vivendi του οποίου, κάθε άλλο παρά συνάδει με την κρίση που έχει πλήξει τους έλληνες.

Οι μυημένοι στα άδυτα των media ξέρουν από πρώτο χέρι πως ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης, τα έχει πάρει εδώ και καιρό στο κρανίο με τον Γερουλάνο, τον οποίο και θεωρεί «λίγο». Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως το υπουργείο Πολιτισμού είχε ανέκαθεν παρτίδες με το λαμπρακέικο λόγω του Μεγάρου Μουσικής (και όχι μόνο). ’Ομως, ο Γερουλάνος τα έκανε κι εκεί μαντάρα (αδυνατώντας να διατηρήσει ισορροπίες), γεγονός που τον έφερε σε ρήξη με τον Ψυχάρη.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ:Πάντως, αυτός δεν είναι ο μοναδικός λόγος της κόντρας του αμερικανοθρεμένου υπουργού με τον ΔΟΛ. Υπάρχουν και βαθύτερα αίτια που θα σας παρουσιάσουμε προσεχώς… Το μόνο βέβαιο είναι, ότι άπαντες συμφωνούν πλέον, πως ο Παύλος δεν… το’ χει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου