Σελίδες

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Πανικός στην Κέρκυρα, γιατί κόπηκαν τα πλοία προς και από Ιταλία!


"Θα πάθει μεγάλη ζημιά ο τουρισμός μας", λένε οι Κερκυραίοι

Πανικόβλητοι είναι οι Κερκυραίοι, γιατί διακόπηκαν τα δρομολόγια των πλοίων προς και από Ιταλία. Ξεκινούσαν από την Πάτρα ή από πόλη της Ιταλίας, έκαναν ενδιάμεση στάση στην Κέρκυρα και στην Ηγουμενίτσα και κατέληγαν σε ιταλική πόλη ή στην Πάτρα. Οι ακτοπλοϊκές εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στη....
συγκεκριμένη γραμμή, αποφάσισαν να μη σταματούν τα καράβια
στην Κέρκυρα, διότι θεωρήθηκε οικονομικά σύμφορη η στάθμευση. Θα κάνουν στάση μόνο στην Ηγουμενίτσα. Μόνο ένα δρομολόγιο κάθε Παρασκευή θα προσεγγίζει το λιμάνι των Φαιάκων. Οι Κερκυραίοι λένε ότι η εξέλιξη αυτή θα κάνει μεγάλη ζημιά στον τουρισμό τους.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
τωρα σας τσουζει ??? οταν ψαχναμε εμεις οι ελληνες δωματια και μας λεγατε 100 και 150 ευρα την βραδια ηταν καλα ??και στους ιταλογερμανους κανατε π.π.ε.ς. ηταν καλα ??? οταν μου περνατε για μια χωριατικη 6 ευρω ηταν καλα ??? ρε αι σιχτιρ ,,,!!!! θα παθει μεγαλη ζημια ο τουρισμος ,,,,,εσεις τον καταντησατε ετσι ,,,στην κροατια πας και σε εχουν πασα ,,,,με τα μισα λεφτα ,,,καντε μας την χαρη βολεμενακηδες ,βλαχοι ,,,βρηκατε οικοπεδα απο τον προπαππυς σας που πεταξε μια πετρα και ελεγε αυτο ειναι δικο μου και τωρα ζητατε τα ρεστα ,,,.. ποιος τουρισμος ρε σεις ειναι βαρια βιομηχανια ???τι παραγεται ????σερβιτορους ???μαγειρες ???η ελληνικη γη ηταν ετοιμη και την καταχραστηκατε ολοι εσεις.τι κοπο κανατε ??οτι υπηρχε το εφτιαξε η ιδια η φυση ,,,,εσεις απλα το καταστρεψατε με τσιμεντα πετρες ομπρελες ξαπλωστρες και rooms to let ,,,
Ανώνυμος είπε...
Τι λε ωρε,σκιαχτήκαμε!Τώρα που το ευρώ πάει κατά διαόλου διακονεύεις διακοπές!Να κάτσεις σπίτι σου ωρέ ξεβράκωτε!Με τη Γκερέκου αρχηγό και τσι ομορφιές της θα μας μαζώξει όβολα από το Βερολίνο!Και να πα να τα βάλεiς εκεί που ξέρεις τα όβολα σου δε τα θελουμέτε!Οι Οβρέοι που τσου φέρατε εκεί στην Αθήνα μας πήρανε τα παταρόξυλα!
Ανώνυμος είπε...
Μπα που να σε φάει η λάλα που θα ιπείς βλάχους τσου κερκυραίους λιμοκοντόρε!Πε μου ωρέ που κράταει η σκούφια σου που κάνεις το πρωτευουσιάνο που μου κάεται ούτε γιακέτα δε είχες να βάλεις ότα έφυγες από το χωριό σου που μου θέλεις και διακοπές!Να πα να τα ιπείς τσου οβρέους που τσου μαζώξατε εκεί στην Αθήνα και σας κοροιδεύουνετε σίσκαρους!
Ανώνυμος είπε...
Οι Οβρέοι όπου μυρίζουν όβολα πάνε εκεί και κατσικώνονται!Μυρίστηκαν και οι Ρότσιλντ πετρόλιο και στο Ελλαδιστάν,βρήκαν 11.000.000 χαιβάνια και τα χρέωσαν ως τα μπούνια με αποτέλεσμα να τους πάρουνε και τα σώβρακα.
Ανώνυμος είπε...
Το παπόρο στας Κορφούς πια δε πιάνει, η λιτότητα αγγίζει και το λιμάνι, για το Μπάρι δε πάει κανείς, αν δεν πάρει το πλοίο της γραμμής, μα μια βάρκα θα πάρω μονάχος, με κουπί και με ούριο άνεμο τάχως, θε ΄να πιάσω λιμάνι στη μπότα, ν΄απαρειάκω νησί και μπομπότα, όπου φέρνει ταχέως ο νέος, primo ministro Παπαδήμος!
Ανώνυμος είπε...
ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ! ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΖΕΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου