Σελίδες

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Λευκά Χριστούγεννα σε πολλές περιοχές της χώρας


Λευκά Χριστούγεννα σε πολλές περιοχές της χώραςΜπορεί η χιονόπτωση να σταμάτησε στα περισσότερα μέρη της χώρας, όμως το κρύο παραμένει τσουχτερό και αρκετές περιοχές θα υποδεχθούν τον Χριστό ντυμένες στα… λευκά.
Οι άνεμοι έχουν εξασθενήσει, οπότε και τα δρομολόγια των πλοίων γίνονται κανονικά, ενώ χωρίς προβλήματα διεξάγεται και η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό, στο νομό Κοζάνης, όπου είχαν παρατηρηθεί και τα πιο σοβαρά προβλήματα.
Παρ’ όλ’ αυτά, η Τροχαία συνιστά όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Κοζάνη να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς είναι πολύ πιθανόν ο καιρός να επιδεινωθεί.

Τα εκχιονιστικά πάντως συνεχίζουν να ανοίγουν αποκλεισμένα οδικά δίκτυα, ενώ έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των φορτηγών με φορτίο άνω των 3,5 τόνων από τον ανισόπεδο κόμβο της Σιάτιστας έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολύμυλου.
Κλειστός παραμένει και ο παράδρομος της Εγνατίας προς Ηγουμενίτσα από τον κόμβο των Κοίλων μέχρι αυτόν της Καλαμιάς.
Ο καιρός σήμερα
Σήμερα ο καιρός παραμένει κρύος με την Αττική να καλύπτεται από λίγες νεφώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν βροχοπτώσεις και λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 9 βαθμούς Κελσίου, ενώ χρειάζονται αλυσίδες για όσους κυκλοφορούν στην Πάρνηθα από το τελεφερίκ και πάνω.
Στη Θεσσαλονίκη επικρατεί πολικό ψύχος, ενώ λίγα χιόνια μπορεί να πέσουν στα ανατολικά ορεινά. Νεφώσεις και βροχές θα επικρατήσουν στη Μακεδονία και στη Θράκη, ενώ ίδιο σκηνικό με λίγες βροχούλες θα υπάρχει και στην υπόλοιπη Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου