Ο πιο ακριβοπληρωμένος πρωθυπουργός έπεσε θύμα μείωσης του μισθού του από 2,3 εκατομμύρια δολάρια σε 1,7 εκατομμύρια!
Μπορεί ο μισθός του πρωθυπουργού της Σιγκαπούρης «Λι Χσιέν Λούνγκ» να υπέστη μείωση της τάξεως 36%, ακόμα και τώρα, όμως, παραμένει ο πλέον ακριβοπληρωμένος ηγέτης στον κόσμο.
Ο Λι αμείβεται με 2,3 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, αλλά με βάση τις προτάσεις μιας επιτροπής αναθεώρησης, που διορίστηκε τον περασμένο χρόνο, θα λαμβάνει εφεξής 1,7 εκατομμύρια!
Στη Σιγκαπούρη, οι υπουργοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν πολύ υψηλούς μισθούς, καθώς θεωρείται ότι με αυτό τον τρόπο οι θέσεις θα συμπληρώνονται με τους καλύτερους.

Άραγε πότε θα ευαισθητοποιηθούν και οι δικοί μας; Εύκολα δίνονται οι εντολές για κούρεμα στον μισθό του Έλληνα πολίτη… Ακόμα πιο εύκολα δίνονται οι εντολές για επιπλέον φόρους σε κάθε ελληνικό «κεφάλι»! Ως πότε; Αυτοί που έχουν «στρογγυλοκαθήσει» στις πολυθρόνες τους έχουν υποστεί κάποια μείωση; Έχουν καταλάβει τι εστί οικονομική κρίση; Αλλά τόσο ασυνείδητοι είναι που ούτε για το «θεαθήναι» δε μειώνουν τον μισθό τους! Αντιθέτως προκαλούν συνεχώς με τις ενέργειές τους το λαϊκό αίσθημα…