Σελίδες

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

«Μας αφήνει» και η Singapore Airlines

«Μας αφήνει» και η Singapure Airlines

Η κρίση χτυπάει κόκκινο και οι αεροπορικές εταιρείες το βιώνουν σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να μειώνουν δρομολόγια, να αναστέλλουν πτήσεις ή ακόμα και στη χειρότερη να κλείνουν οριστικά.

«Θύμα» της οικονομικής δυσχέρειας έπεσε όπως φαίνεται και ο επίσημος αερομεταφορέας της Σιγκαπούρης, που λόγω μειωμένου κέρδους σε πτήσεις προς Αθήνα και Άμπου Ντάμπι, αποφάσισε να σταματήσει τα δύο αυτά δρομολόγια από τις 26 Οκτωβρίου 2012 και μετά, καθώς αυτήν την ημερομηνία έθεσαν ως τελευταία ημέρα πτήσης. Δεδομένου ότι το δρομολόγιο Σιγκαπούρη-Αθήνα εκτελείτε από 1972, καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση αυτή, αλλά και πόσο ζημιογόνα για είχε γίνει η πτήση για την Singapore Airlines. Σε αντίστοιχη κατάσταση είναι και τα δρομολόγια Σιγκαπούρη-Άμπου Ντάμπι, που πραγματοποιείται από το 2006, καθώς η ζήτηση αλλά και η πληρότητα δεν ήταν η αναμενόμενη.


Η Singapore Airlines εγγυάται αποζημίωση χωρίς κυρώσεις, σε όλους τους πελάτες που είχαν κλείσει εισιτήρια για πτήσεις μετά από την ημερομηνία που καθορίστηκε ως η τελευταία για πτήσεις προς Αθήνα και Άμπου Ντάμπι. Αυτό ισχύει και για τους κατόχους redemption εισιτηρίων KrisFlyer. Παράλληλα, ο επίσημος αερομεταφορέας της Σιγκαπούρης θα φροντίσει να επικοινωνήσει με τους πελάτες αυτούς, με σκοπό να τους προτείνει κάποιες εναλλακτικές προσφορές προκειμένου να πραγματοποιήσουν το προγραμματισμένο τους ταξίδι.

Μπορεί να μένει εκτός του Άμπου Ντάμπι, αλλά η Singapore θα συνδέεται με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, διατηρώντας τις πτήσεις της προς Ντουμπάι. Ενδεικτικά, η λύση που προτείνετε σε όσους έχουν στο μυαλό τους να κάνουν κάποια εξόρμηση προς Σιγκαπούρη ή από την Ασιατική χώρα προς την Ελλάδα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποιο από τα δρομολόγια που διαθέτει το δίκτυο της Star Alliance και συγκεκριμένα μέσα από τις ανταποκρίσεις που συνεργάζεται η Singapore Airlines στις ευρωπαϊκές πόλεις.

Πάντως η Singapore ακόμα και μετά την απόφασή της για την αναστολή των δύο προαναφερθέντων πτήσεων, ανακοίνωσε πως οι πτήσεις προς Αθήνα που εκτελούνταν δύο φορές την εβδομάδα, από αρχές Ιουλίου ως τα τέλη Σεπτεμβρίου θα γίνουν τρεις φορές εβδομαδιαίως προκειμένου να εξυπηρετηθεί όσο μεγαλύτερος όγκος επιβατών γίνεται. Από την άλλη, προς Άμπου Ντάμπι θα παραμείνουν τρεις φορές την εβδομάδα. Όσοι λοιπόν θέλετε να ζήσετε την εξωτική και ταυτόχρονα ανατολίτικη εμπειρία, βιαστείτε και κάνετε κράτηση στο www.singaporeair.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου