Σελίδες

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Διαμονή στον παράδεισο δίχως υπερβολές... Το Westin Resort, Costa Navarino σας ψήνει τώρα για booking!


  Διαμονή στον παράδεισο δίχως υπερβολές... Το Westin Resort, Costa Navarino σας ψήνει τώρα για booking!
Αποδράστε από την καθημερινότητα στο The Westin Resort, Costa Navarino. Ένα γαλήνιο καταφύγιο δίπλα στα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου, στην περιοχή της Μεσσηνίας στην Ελλάδα, με καταπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.
ΔΙΑΜΟΝΗ: Διαθέτει συνολικά 445 deluxe δωμάτια, οικογενειακά δωμάτια και σουίτες (40 m2 έως 80 m2), τα περισότερα εκ των οποίων διαθέτουν ανεμπόδιστη θέα στην θάλασσα με μεγάλες πλακόστρωτες βεράντες και προσωπικές πισίνες υπερχείλισης

ΓΕΥΣΕΙΣ: Στο The Westin resort, Costa Navarino, θα βρείτε μια ποικιλία εστιατορίων που σερβίρουν διεθνή και ελληνική κουζίνα, ένα κλασσικό αμερικάνικο εστιατόριο και bar δίπλα στην πισίνα.


ΑΝΕΣΕΙΣ: Οι πισίνες φιλοξενούν επικλινείς επιφάνειες πρόσβασης που θυμίζουν παραλία ενώ παράλληλα οι μεγάλες κεντρικές πισίνες διαθέτουν pool-bars και swim-up bars. To ξενοδοχείο διαθέτει επιπλέον lounge και chill-out bars, καθώς και πλήθος υπαίθριων καθιστικών χώρων με θέα στις πισίνες και τη θάλασσα. Για του λάτρεις του γκολφ, τα 2 πρώτα signature γήπεδα γκολφ στην Ελλάδα, το The Dunes Course και το The Bay Course διαθέτουν μια μοναδική τοπογραφική διαφορετικότητα με θέα δίπλα στη θάλασσα και σας υπόσχονται μια συναρπαστική εμπειρία.

Το Anazoe Spa, έκτασης 4.000 m², προσφέρει μία πλήρη σειρά εξειδικευμένων θεραπειών συνδυάζοντας τα εξαιρετικά φυσικά προϊόντα της περιοχής. Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του είναι η αναβίωση των αρχαίων τοπικών πρακτικών ολεοθεραπείας (oleotherapy®) που στηρίχθηκαν σε περιγραφές που βρέθηκαν στο ανάκτορο του Νέστορος. Περιλαμβάνει επίσης floating pools, ice-grotto rooms, mist showers και σάουνες με βότανα, καθώς και προγράμματα κινησιοθεραπείας και θερμικών αγωγών. Επιπλέον, οι εσωτερικές και εξωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις, τα 2 πρότυπα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ψυχαγωγίας, το Cocoon και το SandCastle, η κεντρική πλατεία με διάφορα καταστήματα, καθώς και ένα ευρύ φάσμα αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες αξασφαλίζουν αξέχαστες διακοπές για την οικογένειά σας.
ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Για την περίοδο από 19/8 και μετά, -20% έκπτωση από τιμές του εντύπου για διαμονή μέχρι και 6 νύχτες. Από 7 νύχτες και πάνω, ισχύει η προσφορά 5+2 ΔΩΡΟ.

Τιμή κατ' άτομο, με μπουφέ πρωινό καθημερινά
16/9-31/10


3 μέρες / 2 νύχτες
Διαμονή σε  δίκλινο deluxe δωμάτιο με €192
28-30/09
2 νύχτες
Διαμονή σε  δίκλινο deluxe δωμάτιο με €150

*Η τιμή της Family Suite, αφορά τιμή δωματίου, έως 2 άτομα. Το 3ο άτομο πληρώνει €75 ανα διανυκτέρευση
**4ο άτομο έως 18 ετών ΔΩΡΕΑΝ στους 5 πρώτους τύπους δωματίων, κοιμάται στο κρεβάτι των γονέων.
• Επιβάρυνση ημιδιατροφής €35 ο ενήλικας και παιδιά έως 12 ετών ΔΩΡΕΑΝ ανα διανυκτέρευση.






Το ταξίδι πραγματοποιείται με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Manessis.
Για επικοινωνία και κρατήσεις πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου